GORDON R KERR & ASSOC



NEW LEASE OF LIFE FOR TOWNHOUSE IN WOODBRIDGE .............................................................................




* As part of the Dining Room design a purpose made recess provides a close fitted housing for a sideboard, which included feathering the rear

  wall to take account of the un-square nature of the top surface.


* A bespoke fitted Desk unit was also provided by the Kitchen manufacturer in the Dayroom, which can be seen to the left of the picture

  below.


* Heated towel racks feature in the recess beside the shower in the Master Bathroom.




Front Reception / Dining Room



Kitchen / Dayroom



Master Bathroom




VISIT THE PICTURE GALLERY FOR MORE IMAGES OF THE COMPLETED PROJECT ...........................................................................